Veidojam forumu kopā.
čatiņš
200
Meklēšana
Kalendārs
«  Oktobris 2009  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Statistika

kopā online: 1
viesi: 1
lietotāji: 0


Ceturtdiena, 28.03.2024, 16:50
Sākums » 2009 » Oktobris » 25
Gūt baudu gultā, piedzīvot orgasmu citu pēc cita un apmierināt savu vīrieti… Vai tas ir iespējams? Jā, atbild seksa eksperte Anne Vesta un stāsta, kā to panākt.

Kurš nosaka to, vai tev misionāru pozā kājas jātur izstieptas, saliektas vai paceltas — tu vai vīrietis? Un kurā brīdī beidzas pats mīlas akts — kad baudu esi guvusi tu vai viņš? Fakts paliek fakts: sievietes parasti nomokās ar domām par to, vai labi bija vīrietim, taču pašas savam orgasmam lielu uzmanību nevelta. Jo liela daļa ir audzinātas būt pieticīgas un vēlas izpatikt.

Diemžēl absolūti satriecošu seksu šāda atturība neveicina! Turklāt vīrieši to arī nekad nav lūguši. Gluži otrādi — visvairāk viņus uzbudina sievietes bauda. Viņi vēlas nevis mīlas kalpones, bet gan karalienes: tādas sievietes, kuras zina, ko grib. Tādas, kas nebaidās parādīt, ko vīrietis viņu labā var darīt. Tādas, kas pašas dara visu, lai no seksa gūtu lielāku baudu.

Vulvas dialogi
Tava sekspertīze
Vari būt laimīga par to, ka tev ir vulva — visu laiku apdziedātākais orgāns. Jau pirms 4000 gadu tai tika celti altāri un tempļi, vēl līdz pat mūsu dienām vīrieši ir vairāk ieinteresēti vulvas, nevis Luvras muzeja apskatē. Vulva varētu būt mūsu padomdevēja seksā — ja vien tā prastu runāt, tās teiktais būtu apmēram šāds: «Vai tu nevarētu izturēties pret mani jaukāk? Tu man esi likusi sadarboties ar tādiem vīriešiem, kas pret mani nav bijuši īpaši iejūtīgi! Man nācies uzklausīt pārmetumus gan par pārmērīgu slapjumu, gan par sausumu. Bieži vien esmu steidzināta gūt drīzāku apmierinājumu! Turklāt tu uz mani vairs pat neskaties. Mums vajadzētu nopietni pievērsties mūsu attiecībām!» Protams, vulva nav personība. Taču, iztēlojoties to kā erotiskā ego balsi, iespējams labāk izprast savas vajadzības. Tāpēc piedalies sarunā: «Labi, dārgā, ko tu vēlies? Relaksēties pirms seksa? Tev vajag vairāk laika, lai kļūtu mitra? Vēlies citu apgaismojumu? Vairāk maiguma? Gribi izbaudīt kunilingu? Ātrā iekšā un ārā vietā nesteidzīgu priekšspēli?» Lai saprastu, kas tavai vulvai patīk un ko tā nevar ciest, atceries mīlas naktis, erotiskās fantāzijas un piedzīvotās neveiksmes. Tu būsi pārsteigta, ka patiesībā jau sen zini, kāds noskaņojums, pieskārieni un ritms tev nepieciešams. Nekavējies to darīt zināmu arī savam vīrietim! Esi godīga: katrs otrais vīrietis vēlas detalizēti uzzināt savas partneres seksuālās vajadzības («Gewis pētījums ’06»). Atklājot vēlmes, palielinās izredzes uz to piepildījumu!

Каtegorija: Erotika | apskatīts: 507 | kad pievienoja: 25.10.2009 | reitings: 0.0/0 | Коmentāri (0)


Copyright MyCorp © 2024